Huis > fabrikanten > Bourns, Inc.
Bourns, Inc.

Bourns, Inc.

Request quote from

Merkintroductie

- Bourns, Inc. is sinds de oprichting in 1947 door Marlan en Rosemary Bourns toonaangevend in de elektronica-industrie bij het ontwerpen, produceren en verkopen van elektronische componenten en geïntegreerde oplossingen. Als industriële innovator richt Bourns zich op productontwikkeling in snelgroeiende sectoren zoals computers, telecommunicatie, auto's en draagbare elektronica.
Bourns heeft in de vroege geschiedenis van het bedrijf een benchmark opgesteld voor de kwaliteit, waarde en innovatie van zijn producten en diensten, met de introductie van de Trimpot & reg; 1952 in 1952. lijn. Dit was de eerste gepatenteerde trimpotentiometer ter wereld. Bourns toewijding tot uitmuntendheid verzekert de voortdurende verbetering van zijn producten en diensten om klanten wereldwijd tevreden te stellen. De filosofie van Bourns is gebaseerd op productkwaliteit, betrouwbare levering en de beste algemene waarde voor zijn wereldwijde klanten. Naast het handhaven van wereldwijde productie- en klantenondersteuningsmogelijkheden, investeert Bourns sterk in de ontwikkeling van technologieën en de uitbreiding van zijn productiemogelijkheden om klanten te ontmoeten. veranderende behoeften. Door deze continue investering stuurt Bourns de trend naar componentminiaturisatie. De toewijding van de onderneming aan kwaliteit wordt gedemonstreerd in haar productieactiviteiten, die voldoen aan de certificaties QS 9000 en ISO 9001/2000.
Bourns verkoopt een breed scala aan passieve componenten, waaronder trimpotentiometers, overstroombeveiligingstoestellen, sensoren, modulaire contacten, resistieve netwerken, schakelaars, encoders, paneelbesturingen, lineaire bewegingspotentiometers, meetklokken, precisiepotentiometers, inductieve componenten, chipweerstanden en chipweerstandsarrays , en meer. Daarnaast blijft ons aanbod op het gebied van circuitbeveiliging uitgebreid met thyristor overspanningsbeveiligers, terugstelbare en telecom-zekeringen, gasontladingsbuizen, lijnbeschermingsmodules, chipdiodes en ESD-beschermingsproducten. De producten van Outside Plant omvatten centrale kantoor-, station- en meertrapsbeschermers, evenals netwerkinterfaceapparaten (NIDS) en DSL-producten (Digital Subscriber Line). Recentere productlijntoevoegingen omvatten DC / DC-omzetters, micro-elektronische modules, speciale weerstanden en vermogenshalfgeleiders.

Product -categorie

Integrated Circuits (ICs)(130 products)

Circuit Protection(5,185 products)

Discrete Semiconductor Products(604 products)

RF/IF and RFID(95 products)

Sensors, Transducers(1,288 products)

Connectors, Interconnects(86 products)

Resistors(14,354 products)

Capacitors(39 products)

Transformers(117 products)

Switches(37 products)

Tools(4 products)

Test and Measurement(1 products)

Potentiometers, Variable Resistors(11,197 products)

Line Protection, Distribution, Backups(44 products)

Kits(225 products)

Development Boards, Kits, Programmers(5 products)

Inductors, Coils, Chokes(10,617 products)

Filters(645 products)

gerelateerde -producten