Huis > Nieuws > 77 GHz radarvraag neemt toe, Infineon kondigt uitbreiding van onderzoekscentrum aan

77 GHz radarvraag neemt toe, Infineon kondigt uitbreiding van onderzoekscentrum aan  In antwoord op deze marktvraag kondigde Infineon de uitbreiding aan van zijn R & D-centrum in Linz, Oostenrijk, als antwoord op de stijgende vraag naar zelfrijdende push-up millimetergolfradars. De huidige hoofdactiviteit van het centrum is de ontwikkeling van 77GHz-autoradar, evenals toepassingen met hoge frequentiecomponenten (zoals mobiele telefoons, navigatie); vandaag zijn er 180 werknemers in het centrum en wordt verwacht dat na de uitbreiding van het R & D-centrum in 2020 400 werknemers zullen worden ontvangen. Met andere woorden, 220 nieuwe banen zullen worden toegevoegd.

Peter Schiefer, president van Infineon Automotive, zei dat het bedrijf de toekomst van mobiele communicatie vormgeeft, en het R & D-centrum in Linz zal doorgaan met het ontwikkelen van oplossingen voor toekomstige markten zoals smartphones, geavanceerde bestuurderassistentiesystemen (ADAS) en tablets. En navigatieapparatuur, enz., Zijn allemaal krachtige kinetieken die de voortdurende groei van Infineon in de toekomst zullen stimuleren, en de halfgeleideroplossingen voor deze producten worden meestal ontwikkeld in Linz's R & D-centrum (en andere plaatsen).

Infineon-topman Sabine Herlitschka wees er ook op dat het R & D-centrum van het bedrijf in Linz zich blijft richten op toekomstige hoogfrequente technologieontwikkeling en uitbreiding van expertise, terwijl lokale onderwijs- en onderzoeksinstellingen ook sterke expertise bieden om samen meer te bereiken. Meer uitstekende innovatie en onderzoek en ontwikkeling.

Naar verluidt heeft Infineon meer dan 100 miljoen 77 GHz automotive-radarchips verkocht en in 2009 77 GHz-radarchips geïntroduceerd met behulp van silicium-germanium-technologie, die worden gebruikt voor afstandswaarschuwing en automatische noodremsystemen om de rijveiligheid te verbeteren.

Volgens Infineon, gebaseerd op de verkoop van 100 miljoen 77GHz-autoradars, heeft het bedrijf momenteel een bepaald concurrentievoordeel in de markt en zal Infineon de radartechnologie in de toekomst verder ontwikkelen, radarsensoren in standaardapparatuur voor elke nieuwe auto brengen, bevordering van de ontwikkeling van autonoom rijden. .