Huis > Nieuws > ARM CEO: Het bedrijf is nog steeds van plan om vóór 2023 opnieuw te lijsten

ARM CEO: Het bedrijf is nog steeds van plan om vóór 2023 opnieuw te lijsten

Volgens berichten in de buitenlandse media zei Simon Higgs, CEO van ARM, een chipontwerpbedrijf onder de Softbank Group, dat ze nog steeds van plan zijn om tegen 2023 opnieuw te lijsten.

Simon Higgs was op een bijeenkomst in San Jose, Californië, dinsdag, onthullend dat ze nog steeds van plan zijn om in 2023 opnieuw te worden vermeld.

Tijdens de vergadering zei Simon Higgs dat ze vóór de her notering nog veel te doen hebben, maar het doel om tegen 2018 opnieuw te noteren voordat Softbank CEO Sun Zhengyi ongewijzigd blijft.

ARM is een wereldberoemd chipontwerpbedrijf met het hoofdkantoor in Cambridge, Engeland, Apple en chips van andere bedrijven, allemaal met de ARM-architectuur. De Softbank Group, onder leiding van Sun Zhengyi, heeft in 2016 $ 32 miljard uitgegeven om ARM te verwerven. ARM is nu een dochteronderneming van Softbank Group.

In 2018 zei Softbank CEO Sun Zhengyi dat ze van plan zijn om ARM over ongeveer 5 jaar weer openbaar te maken. In juni van dit jaar herhaalde Sun Zhengyi opnieuw het doel van ARM5 opnieuw noteren in het jaar.