Huis > Nieuws > Verwacht wordt dat BYD de exclusieve leverancier van iPod Touch-assemblage wordt

Verwacht wordt dat BYD de exclusieve leverancier van iPod Touch-assemblage wordt

Gisteren voorspelde Tianfeng International-analist Guo Mingji in het eerste onderzoeksrapport van Apple dat BYD Electronics naar verwachting Quanta zal vervangen als de exclusieve assemblageleverancier voor iPod Touch in 2020 en ten minste 10-20% van de iPad-assemblagebestelling zal verkrijgen.

Guo Mingji merkte in het rapport op dat hoewel de jaarlijkse verzending van iPod Touch slechts ongeveer 6-8 miljoen eenheden is, het een exclusieve leverancier wordt betekent dat Apple en BYD Electronics een nauwere samenwerkingsrelatie zullen hebben. Dit is ook de eerste keer dat BYD Electronics Apple-assemblageorders voor handheld-apparaten heeft ontvangen.

Guo Mingji verwacht dat BYD Electronics de productie van Wi-Fi iPads zal uitbreiden en meer bestellingen van Compal zal ontvangen in 2020, goed voor ten minste 10-20% van de totale iPad-verzendingen.

Als BYD bovendien iPhone-assemblagebestellingen wil verkrijgen, zal dit naar verwachting 5-6 jaar of langer duren. Als het iPhone-moederbord in de toekomst wordt gewijzigd van SMT naar SiP-ontwerp, wordt de assemblagedrempel verlaagd, wat de voortgang van BYD Electronics bij het verkrijgen van iPhone-assemblageorders kan versnellen.

Hoewel BYD momenteel geen behuizingen produceert, kan het bedrijf op de lange termijn op zijn minst profiteren van de verticale integratie van assemblageorders en onderdelen. In dit verband zei Guo Mingji dat de nieuwste EMS-fabrikanten van Apple het aantal bestellingen verhogen en geloven dat Apple nieuwe EMS-fabrikanten opleidt.