Huis > Nieuws > CREE en ON Semiconductor tekenen meerjarige leveringsovereenkomst voor SiC-wafels

CREE en ON Semiconductor tekenen meerjarige leveringsovereenkomst voor SiC-wafels

Gisteren (7) heeft CREE aangekondigd dat het een meerjarenovereenkomst met ON Semiconductor heeft getekend voor de productie en levering van Wolfspeed siliciumcarbide (SiC) -wafels voor ON Semiconductor.

ON Semiconductor is een wereldwijde leider op het gebied van halfgeleiders met diensten die meerdere elektronische toepassingen omvatten. Cree zal ON Semiconductor voorzien van geavanceerde 150 mm siliciumcarbide (SiC) -matrijzen en epitaxiale wafels ter waarde van US $ 85 miljoen (gelijk aan ongeveer RMB600 miljoen) voor snelgroeiende markten zoals elektrische EV-voertuigen en industriële toepassingen.

Jeffrey Wincel, vice-president en chief procurement officer van ON Semiconductor, zei: "Anson Semiconductor blijft leiding geven aan energie-efficiënte innovatie en apparaatontwikkeling. Samenwerking met carrière is erg belangrijk, wat ons zal helpen een supply-library van wereldklasse te onderhouden. De overeenkomst ondersteunt ons. Een streven naar groei in automotive- en industriële toepassingen om ervoor te zorgen dat de toonaangevende levering van siliciumcarbide (SiC) de ingenieurs helpt bij het aangaan van de unieke ontwerpuitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. & Quot;

Cree CEO GreggLowe zei: "Crui streeft ernaar de wereldwijde markt voor halfgeleiders te leiden van oplossingen op basis van silicium (Si) tot oplossingen op basis van siliciumcarbide (SiC). We zijn zeer verheugd om ON Semiconductor te ondersteunen terwijl we samenwerken om halfgeleiders te versnellen De overgang van de markt naar siliciumcarbide (SiC) is een belangrijke langetermijnovereenkomst voor het vierde siliciumcarbide (SiC) -materiaal dat we het afgelopen anderhalf jaar hebben aangekondigd . We zullen een continue overeenkomst voor de levering van wafels hebben (bijv. Deze. De overeenkomst en onze recente aanzienlijke capaciteitsgroei blijven de acceptatie en levering van siliciumcarbide (SiC) stimuleren. & Quot;

Wolfspeed is een Cree-bedrijf en een wereldleider in de productie van siliciumcarbide (SiC) -producten en epitaxiale wafels.