Huis > Nieuws > GSMA heeft aangekondigd de MWC Shanghai van 2020 te annuleren

GSMA heeft aangekondigd de MWC Shanghai van 2020 te annuleren

Het Mobile World Congress (MWC2020) dat oorspronkelijk van 24 tot 27 februari zou plaatsvinden in Barcelona, ​​Spanje, werd geannuleerd vanwege de COVID-19-epidemie. Volgens het laatste nieuws is de MWC Shanghai 2020 ook afgelast vanwege de impact van de epidemie.

Vandaag heeft de GSMA een verklaring afgelegd waarin staat dat op basis van de onlangs aangekondigde aankondiging van de Chinese regering over de opschorting van grootschalige bijeenkomsten en tentoonstellingen, alsook bezorgdheid over de wereldwijde COVID-19-epidemie, reisbeperkingen en andere gerelateerde omstandigheden, de GSMA annuleert de 2020 MWC Shanghai.

Het volgende is de oorspronkelijke aankondiging:

GSMA-verklaring over 2020 MWC Shanghai

17 april 2020: op basis van de aankondiging die onlangs door de Chinese regering is aangekondigd over de opschorting van grootschalige bijeenkomsten en tentoonstellingen, evenals bezorgdheid over de wereldwijde COVID-19-epidemie, reisbeperkingen en andere gerelateerde voorwaarden, zal de GSMA de 2020 MWC Shanghai. Gezondheid en veiligheid zijn onze belangrijkste overwegingen. In dit opzicht heeft GSMA nauwe communicatie onderhouden met relevante afdelingen en instanties en geraadpleegd gezondheidsdiensten. GSMA zal overwegen om in de tweede helft van 2020 regionale conferenties en evenementen te houden, en zal op gepaste tijden en locaties communiceren en coördineren met de relevante overheids- en gezondheidsdiensten. We zullen later de haalbaarheid van de nieuwe regeling bepalen.

Sinds het eerste World Mobile Congress in China werd gehouden, heeft GSMA met succes een communicatieplatform geboden voor wereldwijde industrieën, overheden, ministers, beleidsmakers, operators en marktleiders in de brede ecologische keten. MWC Shanghai is ook uitgegroeid tot een driedaagse internationale tentoonstelling en trok leidinggevenden en partners aan uit industrieën en een breed scala aan verticale industrieën.

We kijken ernaar uit om de samenwerking met de industrie dit jaar voort te zetten en ons voor te bereiden op 2021 MWC Shanghai. Bezoek onze website voor de meest recente informatie over GSMA.