Huis > Nieuws > Het aanbod van Intel is variabel en NB zal in 2020 nog steeds naar alternatieve oplossingen moeten zoeken.

Het aanbod van Intel is variabel en NB zal in 2020 nog steeds naar alternatieve oplossingen moeten zoeken.

De notebookfabriek heeft winstrapporten aangekondigd en de prestaties zijn beter dan de marktverwachtingen. Echter, in 2020, vanwege het grote aanbod van Intel (INTEL) -processors, wachten fabrikanten nog steeds, vooral in de AMD-processor, het kan nog steeds niet concurreren met Intel. Onder de omstandigheden kan wie een stabiel processoraanbod krijgt, doorbreken.

In de afgelopen twee jaar kan de fabriek van notebookcomputers worden beschouwd als een ramp in de oorspronkelijke materiaalvoorraad. Naast de fluctuatie van de geheugenprijs, zorgden de passieve componenten in de eerste helft van 2018, vanwege de grote greep van de smartphone, ervoor dat de prijs meerdere keren steeg, zelfs als het bedrijf Cash niet genoeg passieve componenten kan krijgen .

Tegen 2019 had Intel een ander processorproces en capaciteitsverzendingen. Ten eerste explodeerden de low-end processorbestellingen. Nadat Intel aan de low-end processorbestellingen had voldaan, werd het een mid-tot-high-end processor die niet meer op voorraad was, waardoor Intel kon leveren. In dit geval lijdt de laptopfabriek ook onder de moeilijkheid van verzending.

Intel-processors passeren over drie bestellingen, plannen

Volgens het nieuws van de notebookcomputer zijn de processororders die Intel heeft ontvangen volledig uitgeput, wat de industrie zich zorgen maakt over overboeking, en de situatie is ernstiger dan de schatting van Intel. Over het algemeen, als overboeking twee keer is, kan het worden afgehandeld. Maar nu, volgens marktramingen, is de overboekingsstatus van Intel-processors meer dan verdrievoudigd, en zelfs Intel heeft de werkelijke marktomstandigheden niet kunnen voorspellen.

Volgens bronnen in de industrie voldoet de capaciteitstoewijzing van Intel nu aan low-end processorbestellingen. De meeste low-end processors zijn gebaseerd op de standaardmarkt. Met andere woorden, notebooks, inclusief overheidsnormen en onderwijsnormen, zijn de pijlers. De omvang van de impact kan iets beter zijn. Wat de midden-tot-high-end processors betreft, Intel kan deze niet volledig leveren, en het kan alleen worden behandeld via distributie, wat een bijzonder fenomeen in de industrie vormt.

Het is wel verstaan ​​dat Intel elke dinsdag en donderdag de laatste leveringsstatus vrijgeeft. Wat betreft de verzendmethode van Intel, deze wordt momenteel verzonden volgens de vraag van de klant, maar de sleutel is dat dit niet noodzakelijkerwijs de productspecificaties zijn die door klanten worden vereist. Dat wil zeggen, bijvoorbeeld, als een klant 5.000 middelgrote tot high-end processorbestellingen plaatst, zal Intel ook 5.000 plannen voor een bepaalde klant, maar de specificaties kunnen niet vóór verzending worden bepaald en de hoeveelheid kan alleen eerst worden bepaald , en wanneer het wordt verzonden. Als het niet de specificaties van de klant zijn, kan de klant maar twee manieren hebben om ermee om te gaan. De ene is om direct op te geven en de andere is om een ​​klant te vinden die het product kan accepteren en aan een nieuwe klant kan verkopen.

De prestaties van de Super NB-processor kunnen Intel nog steeds niet inhalen

Hoewel de afhandelingssituatie van Intel niet stabiel is, overweegt de huidige fabriek voor notebookcomputers nog steeds niet om de notebookprocessor van AMD over te nemen. Experts uit de industrie wijzen erop dat de AMD-desktopprocessor inderdaad vanuit een oogpunt van prestaties inderdaad Intel heeft bedreigd, maar op de notebookprocessor heeft AMD in feite de capaciteiten van Intel niet bedreigd, dus de notebookcomputerfabriek beweegt nog steeds niet, blijf weerstand bieden het humeur om te blijven wachten op de verzending van Intel.

Aan de andere kant hebben insiders uit de industrie ook onthuld dat de notebook-computerfabriek ook een doel heeft, om Intel te vertellen dat iedereen liever de processor van Intel gebruikt of de AMD-processor verandert, waardoor druk op Intel wordt uitgeoefend en rekening wordt gehouden met relaties in de supply chain. .

Volgens bronnen in de branche is Intel nu bezig met het sprinten van esports en makers van notebookcomputers, dus de vraag naar middelgrote tot geavanceerde processors zal enige ondersteuning krijgen. Als Intel de capaciteitssituatie stabiel aankan en volledig aan de vraag naar bestellingen voldoet, heeft de notebookfabriek in 2020 nog steeds een kans. Na een goed jaar.