Huis > Nieuws > KPMG-onderzoeksrapport wees op: Internet of Things zal een halfgeleidende motor worden

KPMG-onderzoeksrapport wees op: Internet of Things zal een halfgeleidende motor worden

  Volgens het laatste wereldwijde KPMG-onderzoeksrapport bereikte de vertrouwensindex van de leiders van de halfgeleiderindustrie voor de halfgeleiderindustrie 62, die ervan overtuigd is dat de halfgeleiderindustrie in de toekomst de pijler zal zijn van de netwerkwereld. Voor de eerste keer overtrof het Internet of Things (IoT) draadloze communicatie en wordt het beschouwd als de primaire applicatie voor omzetgroei in de halfgeleiderindustrie in de toekomst, terwijl kunstmatige intelligentie (AI) op de derde plaats staat.


KPMG voert elk jaar de 'Global Semiconductor Industry Survey' uit. Dit jaar is het zijn 14e jaar ingegaan. Er zijn 149 high-level executives uit de halfgeleiderindustrie in 11 landen over de hele wereld. Meer dan de helft van de respondenten komt uit Noord- en Zuid-Amerika.

Volgens de enquête is ongeveer tweederde van de respondenten van mening dat het internet der dingen een technologie is die slimme huishoudelijke apparaten, draagbare apparaten en slimme stadsverbindingen levert. Verwacht wordt dat het "draadloze communicatie" zal vervangen en de primaire toepassing zal worden voor het stimuleren van omzetgroei in de halfgeleiderindustrie volgend jaar. .

Op dit moment zijn er meer dan 26 miljard aangesloten apparaten in gebruik op de markt en blijven deze toenemen. Naar verwachting zal in 2025 bijna 20 keer meer apparatuur in het internet der dingen worden geplaatst.