Huis > Nieuws > Laat "geheugen" "waarde" hebben! Toshiba-opslag wordt omgedoopt tot Kioxia

Laat "geheugen" "waarde" hebben! Toshiba-opslag wordt omgedoopt tot Kioxia

Op 18 juli heeft Toshiba Storage aangekondigd dat het officieel zal worden omgedoopt tot Kioxia Holdings op 1 oktober 2019. Tegelijkertijd zal Kioxia worden bijgewerkt naar de naam van alle Toshiba-opslagbedrijven.

Het is wel verstaan ​​dat Kioxia een combinatie is van het Japanse woord kioku en het Griekse woord axia, kioku betekent "geheugen"; en axia betekent "waarde". Kiaxia's Chinese naam zal & quot; Armor & quot ;.

Toshiba Storage Executive Chairman Stacy J. Smith zei: "Ik ben zeer verheugd deze stap te zetten in het ontwikkelingsproces van het bedrijf, we zullen onze positie in de geheugenindustrie blijven verbeteren. Kioxia begint met 'opslag', werkt samen met mensen en ontmoet De verschillende behoeften van het dagelijks leven maken de wereld interessanter en bieden een blijvende waarde voor de samenleving. & Quot;

Op 1 juni vorig jaar verkocht Toshiba 100% van Toshiba Storage (TMC) aan Pangaea, een bedrijf dat werd overgenomen door Bain Capital's bedrijfsalliantie, voor ongeveer 2,3 biljoen yen. Toshiba heeft Pangea opnieuw geïnvesteerd en een belang van 40,2% verkregen (wat overeenkomt met een belang van 40,2% in TMC). De Japanse fabriek Hoya kreeg ook een eigen vermogen van 9,9% en het Japanse kamp bezit nog steeds een meerderheidsbelang in Pangaea.