Huis > Nieuws > Micron Singapore breidt 3D NAND flash fab uit om te worden voltooid

Micron Singapore breidt 3D NAND flash fab uit om te worden voltooid

Micron's uitbreiding van de 3D NAND-flashgeheugenfabriek in Singapore werd gisteren officieel voltooid (14e). Micron wees erop dat dit een strategie is als reactie op de vraag van klanten op gebieden zoals 5G, kunstmatige intelligentie (AI) en autonoom rijden, en ook een belangrijke lay-out is voor de transformatie van Micron's industrie voor flash-geheugenproductie.

Singapore is een belangrijke basis voor de productie van het flashgeheugen van Micron. Taiwan en Japan zijn de focus van de productie van Dynamic Random Access Memory (DRAM). In de afgelopen jaren heeft Micron zijn investeringen in Azië uitgebreid. Japan blijft geavanceerde DRAM-processen promoten en bouwt Micron's eerste 3D DRAM-verpakkingsfabriek in Taichung. En de Taichung- en Taoyuan DRAM-fabrieken worden gebouwd als Micron's DRAM Center of Excellence. Micron beloofde ook de DRAM-productieschaal van Taiwan uit te breiden. De relevante plannen zijn ter beoordeling voorgelegd aan de Taiwanese tak van de China Science and Technology Administration. Ik hoop dat de overheid kan helpen bij het oplossen van problemen zoals land, water en elektriciteit.

De nieuwe fabriek maakt deel uit van Micron's NAND Center of Excellence, dat zijn langetermijninvesteringen in de infrastructuur- en technologie-expertise van Singapore zal benutten om door te gaan naar 3D NANDFlash door de cleanroom en schakelprocessen uit te breiden.

President en CEO van Micron Sanjay Mehrotra organiseerde gisteren de openingsceremonie, inclusief Micron-klanten, leveranciers, distributeurs, academische leiders, gemeenschapspartners, leden van het Micron-team en lokale overheidsfunctionarissen, waaronder meer dan 500 mensen, Singapore vice-premier en minister van Financiën Wang Ruijie woonde ook de ceremonie bij.

Volgens Sanjay Mehrotrad is het Micron NAND Center of Excellence ontworpen met geavanceerde intelligente productiemogelijkheden om uitbreiding te bieden voor verschillende generaties 3D NAND-transformatie. Vooruitblikkend op voortdurende samenwerking, innovatie en succes met lokale leveranciers, universiteiten en overheidsinstellingen in Singapore, bedankte hij ook de relevante partners en eenheden voor de uitbreiding van het uitbreidingsplan van Micron.

Micron benadrukt dat de bouw van een nieuwe fabriek in Singapore een technologische transformatie is van de geavanceerde node van 3D NANDFlash-technologie, in antwoord op de vraag van klanten op het gebied van 5G, AI en autonoom rijden, en ook het toekomstige groeimomentum van Micron verbetert.