Huis > Nieuws > Micron kondigt 's werelds snelste SSD aan met 3D XPoint-technologie

Micron kondigt 's werelds snelste SSD aan met 3D XPoint-technologie

Micron, een geheugenmaker, heeft onlangs aangekondigd dat het officieel 's werelds snelste SSD-MicronX100SSD heeft gelanceerd, met 2,5 miljoen lees- / schrijfsnelheden per seconde en een bandbreedte van meer dan 9 GB / s, de hoogste in de branche. Naar verwachting zijn er dit seizoen monsters beschikbaar. Aan de klant.

Micron wees erop dat de MicronX100SSD het eerste product in de productfamilie van Micron is dat specifiek is gericht op datacenters met toepassingen met een hoge opslagdichtheid en een hoge geheugendichtheid. Deze oplossingen zullen gebruik maken van 3DXPoint-technologie en de opslag naar het nieuwe opslagniveau leiden met een hoger opslagniveau en duurzaamheid dan DRAM en een hoger uithoudingsvermogen en prestaties dan NAND.

Micron merkte verder op dat de MicronX100SSD brancheprestaties levert die big data-applicaties en data-uitwisselingsworkloads verstoren door toonaangevende high bandwidth, lage latentie, quality of service (QoS) en producten met hoge tolerantie te combineren. De Micron X100SSD versnelt datacenter-toepassingen door grote hoeveelheden gegevens in realtime te leveren en verhoogt de snelheid van gegevensoverdracht aanzienlijk, terwijl de voorspelbare en snelle service behouden blijft voor sneller gegevensinzicht.

Volgens de gepubliceerde gegevens van Micron biedt de MicronX100SSD tot 2,5 miljoen lees- / schrijftijden per seconde (IOPS) in krachtige native opslag, meer dan drie keer de meest concurrerende SSD-producten die vandaag beschikbaar zijn. Bovendien heeft het een bandbreedte van meer dan 9 GB / sec in lees-, schrijf- en mixmodi, drie keer sneller dan de meest concurrerende NAND-producten van vandaag en biedt het ook consistente lees- en schrijflatentie, 11 keer korter dan NANDSSD. En verbeter de eindgebruikerservaring met 2 tot 4 keer voor een verscheidenheid aan toepassingen met universele datacenterworkloads.

Micron benadrukt ook dat de krachtige, kleine opslagruimte van de MicronX100SSD gebruikers in staat stelt om te veel opslagruimte beschikbaar te stellen voor hoge prestaties. Aangezien de Micron X100SSD bovendien de standaard NVMe-interface ondersteunt, kunt u genieten van het volledige voordeel van het product zonder de software te wijzigen.