Huis > Nieuws > Netcom en TWS zegenen, de omzet van Realtek in 2019 is recordhoog

Netcom en TWS zegenen, de omzet van Realtek in 2019 is recordhoog

Netcom IC-ontwerpfabriek Realtek kondigde in december 2019 een omzet aan van NT $ 5,514 miljard (dezelfde eenheid hieronder), een stijging van 0,52% per maand en een jaarlijkse toename van 40,41%, de op twee na hoogste maandelijkse prestatie in de geschiedenis. De cumulatieve omzet in het vierde kwartaal bedroeg 16,685 miljard yuan, een stijging van 4% per kwartaal en een jaarlijkse stijging van 39,72%. De jaarlijkse omzet bedroeg 60.744 miljard yuan, een jaarlijkse stijging van 32,61%. Driemaandelijkse en jaarlijkse records een recordhoogte en de operationele prestaties bleven schijnen.

Vooruitkijkend naar 2020, zijn insiders in de industrie optimistisch dat de orders van Realtek Netcom en True Bluetooth Wireless Headset (TWS) stabiel zijn, in combinatie met de Olympische Spelen in Tokio zal naar verwachting aandacht worden besteed aan de prestaties van 8K TV-chips. Maak ook nieuwe eksters.

General Manager Huang Yiwei heeft onlangs twee richtingen benoemd. Hij wees erop dat Realtek achteraf gestaag is gegroeid en dat het bedrijf in 2020 zal blijven werken aan het upgraden van bestaande producten en het uitbreiden van nieuwe toepassingen. Naar zijn mening zal het volgend jaar naar verwachting blijven groeien.

In reactie op de belangrijkste producten van Realtek verklaarde Ye Daxun, vice-president van geavanceerde procestechnologie, eerder dat Realteks 3e generatie TWS met actieve ruisonderdrukking (ANC) uitstekende prestaties levert op basis van stroomverbruik, latentie en stabiliteit, en is momenteel verzending in kleine hoeveelheden. En de vraag naar orders is goed, optimistisch dat het merk nieuwe smartphones zal blijven lanceren in 2020, TWS is standaard geworden en stimuleert Realtek's prestaties.

Wat Netcom-producten betreft, wees Ye Daxun erop dat de standaardmarkt van China Netcom is ingetrokken en dat naar verwachting in 2020 geleidelijk een nieuwe generatie 802.11ax (WiFi-6) -orders verschijnt, en Realtek is er klaar voor. Volgens de rechtspersoon, hoewel de marktvraag op korte termijn nog steeds wordt gedomineerd door 802.11ac en 802.11n, hebben Realteks WiFi-6-producten gepland om nieuwe laptopklanten in de tweede helft van het jaar te introduceren. Naarmate de markt geleidelijk verschuift naar nieuwe specificaties, is de prijs ook hoger dan 802.11ac. 15%, toekomstige marktbijdrage wordt verwacht.

Voor de tv-chip schat Realtek dat onder het thema van de Olympische Spelen in Tokio in 2020 8K-beelddecoderings- en verwerkingschips zullen worden uitgebracht met verzendingen van enkele miljoenen eenheden. De belangrijkste kracht zal nog steeds 4K-systeem enkele chips zijn. Huang Yiwei gelooft dat de totale productlijn nog steeds een groeisituatie kan zien.

Om nieuwe toepassingen uit te breiden, koos Realtek ervoor om het veld van biomedicine te betreden. Het heeft onlangs een investering van 3,8 miljard yuan aangekondigd in Zhubei Biomedical Park. Verwacht wordt dat TWS eerst zal worden verbeterd als medisch gehoorapparaat, en gericht op gehoorapparaten, medische beeldoverdrachtsystemen en andere bedrijven.