Huis > Nieuws > Nieuw kroonvirus is te ongebreideld, NVIDIA kondigt terugtrekking uit MWC-conferentie aan

Nieuw kroonvirus is te ongebreideld, NVIDIA kondigt terugtrekking uit MWC-conferentie aan

Nvidia zei dat het zich zal terugtrekken uit de MWC-conferentie gezien de gezondheidsrisico's van het nieuwe coronavirus. In haar blogpost zei Nvidia dat het op dit moment onze grootste zorg is om rekening te houden met de gezondheidsrisico's van het nieuwe coronavirus en om de veiligheid van onze collega's, partners en klanten te waarborgen. We kijken er altijd naar uit om onze prestaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, 5G en vRAN met de industrie te delen. We betreuren het dat we deze conferentie niet hebben kunnen bijwonen, maar we zijn van mening dat dit de juiste beslissing is.

Eerder kondigde ZTE aan dat het de lancering van het nieuwe MWC2020-product zou annuleren, maar de standactiviteiten zou behouden. Toen kondigde LG ook aan dat het "zou stoppen met deelnemen aan en deelnemen aan" het MWC2020 Mobile World Congress. Ericsson kondigde op zijn officiële website aan dat als gevolg van het uitbreken van de nieuwe coronavirus longontsteking, na de interne risicobeoordeling van het bedrijf, Ericsson besloot niet deel te nemen aan het 2020 MWC "World Mobile Congress" om de gezondheid en veiligheid van de werknemers van het bedrijf en de normale werking van het bedrijf. Samsung Electronics is begonnen met dringend overleg om te heroverwegen of MWC wordt bijgewoond. Hoewel de definitieve beslissing nog niet is genomen, hebben sommige werknemers in de Verenigde Staten en het hoofdkantoor hun vluchten naar Europa geannuleerd.

GSMA zei dat het uitgebreide plannen heeft om problemen aan te pakken en het risico op een uitbraak van coronavirus bij het MWC in Barcelona te verminderen. GSMA bevestigt dat de voortgang van de aanstaande MWC2020 Barcelona-registratie tot nu toe niet is beïnvloed en zal worden gehouden op de locaties van Fira Gran Via, Fira Montjuïc en La Farga L'Hospitalet van 24 tot 27 februari 2020 zoals gepland YoMo en 4YFN innovatie serie activiteiten.