Huis > Nieuws > Nikkei: Apple vraagt ​​Luxeon Precision om de maandelijkse AirPods Pro-productie te verdubbelen

Nikkei: Apple vraagt ​​Luxeon Precision om de maandelijkse AirPods Pro-productie te verdubbelen

Volgens een Nikkei-nieuwsrapport onthulde de bron dat Apple Lixun Precision heeft gevraagd om de productie van AirPods Pro-headsets te verdubbelen tot 2 miljoen eenheden per maand. Apple vroeg Lixun Precision en GoerTek ook om de productie van goedkope AirPods in hun fabrieken in Vietnam te verhogen.

Een persoon die bekend is met de kwestie, zei dat Apple vanwege de grote vraag zijn maandelijkse bestelling voor AirPods Pro heeft verhoogd van 1 miljoen naar ten minste 2 miljoen. Bronnen voegden eraan toe dat Pro-headsets worden vervaardigd door Luxshare Precision in twee fabrieken op het Chinese vasteland.

TWS-hoofdtelefoons zijn de snelstgroeiende productlijn van Apple. Nikkei is van mening dat het verzoek van Apple aan Luxun Precision en GoerTek om de productie te verhogen andere leveranciers, zoals Foxconn, Quanta en Inventec, zal schaden.

In de productie van high-end producten heeft de technologische industrie van China de achterstand op internationale concurrenten ingehaald. Volgens een analyse van de Nikkei zullen in 2018 41 van de 200 grootste leveranciers van Apple uit China komen en de Verenigde Staten en Japan overtreffen.

Jeff Pu, senior technologie-analist bij GF Securities, zei: "In de toekomst zal de verkoop van TWS-headsets waarschijnlijk het niveau van de iPhone bereiken, ongeveer 200 miljoen eenheden per jaar." Hij schat dat Apple in 2020 80 miljoen eenheden zal verkopen. Draadloze hoofdtelefoons. Bloomberg meldde vorige week dat AirPods-zendingen dit jaar kunnen verdubbelen tot 60 miljoen eenheden, mede dankzij de populariteit van AirPods Pro.

Apple, Lixun Precision en GoerTek hebben niet gereageerd op verzoeken om commentaar.