Huis > Nieuws > Geen jaarlijkse prestatiebegeleiding! Xilinx verwacht negatief omzet in het eerste kwartaal

Geen jaarlijkse prestatiebegeleiding! Xilinx verwacht negatief omzet in het eerste kwartaal

Volgens een rapport van Reuters verwachtte Xilinx (Xilinx) woensdag, vanwege de onzekerheid veroorzaakt door de COVID-19-epidemie, een lager dan verwachte omzet in het eerste kwartaal, maar bood het geen leidraad voor de prestaties van het volledige jaar.

Op dit moment woedt COVID-19 nog steeds over de hele wereld, en de industrie is zonder uitzondering getroffen, en zelfs de halfgeleiderindustrie, die gerelateerd is aan de levenslijn van de mensen, wordt ook getroffen. Hoewel veel fabrieken hun activiteiten hebben mogen voortzetten, heeft het "Fengcheng" -beleid gerelateerde activiteiten en de toeleveringsketen afgesloten.

In dit verband zei Victor Peng, CEO van Xilinx, in een interview: "Ik geloof dat niemand ons de huidige routekaart kan geven."

Met betrekking tot de prestatievooruitzichten voor het eerste kwartaal zei Peng dat we proberen transparant te zijn, wat niet te pessimistisch of te optimistisch is. Volgens gegevens van Refinitiv wordt verwacht dat de omzet van het bedrijf in het eerste kwartaal tussen de 660 miljoen en 720 miljoen dollar zal liggen, wat lager is dan de gemiddelde schatting van de analist van 738 miljoen dollar. De omzet van het bedrijf bedroeg vorig jaar 849,6 miljoen dollar.

Peng wees erop dat Xilinx halverwege het kwartaal een zwakke COVID-19-gerelateerde vraag begon te ondervinden, en dat zijn autobusiness het meest werd getroffen door de sterke daling in China en de wereldwijde autoverkoop. Peng wees er echter op dat de orderportefeuille van Xilinx 'sterker is dan de geschiedenis', ondanks de verwachte daling van de omzet dit kwartaal.

Daarnaast produceert Xilinx ook 5G-basisstationchips, maar vanwege het verbod van de Amerikaanse regering op Huawei kan het bedrijf sommige producten niet verzenden.