Huis > Nieuws > Qrovo lanceert power SoC om nieuwe markten te openen

Qrovo lanceert power SoC om nieuwe markten te openen

Qrovo lanceerde officieel het populairste product van de Power Application Controller (PAC) -serie op 5 november 2019, waarin ook werd aangekondigd dat het officieel de power chip-markt zal betreden.

De SoC, de PAC5527 genaamd, is ontworpen voor het voeden van borstelloze DC-motoren en heeft een hoge efficiëntie en hoge prestaties voor een lange levensduur van de batterij.

De SoC integreert meerdere modules, waaronder: FLASH-gebaseerde krachtige 150MHz Arm Cortex-M4F, ingebouwde 128kB FLASH; module voor energiebeheer; programmeerbare huidige high-end en low-side gate drivers; signaal conditionerende module. Deze combinatie bespaart PCB-ruimte en vermindert de stuklijst tot 30% in vergelijking met andere oplossingen op de markt.

Larry Blackledge, General Manager van Qorvo's Programmable Power Management Business Unit, becommentarieerde het product: "Qorvo introduceert als eerste een geïntegreerde, bestuurbare, programmeerbare smart gate driver-oplossing die een krachtige FLASH MCU op een enkele chip integreert. Door PAC5527 OEM's kunnen uiterst betrouwbare, krachtige tools ontwerpen met een minimale voetafdruk. "

Het product is afkomstig van de nieuw opgerichte programmeerbare business unit van Qrovo, die dit jaar bestaat uit halfgeleiders met actieve semi-technologie. De nieuwe divisie biedt energiebeheer en intelligente motoraangedreven expertise voor belangrijke groeimarkten. De analoge en gemengde signaal SoC-combinatie biedt een schaalbaar kernplatform voor opladen, rijden en ingebedde digitale besturingssystemen voor industriële, commerciële en consumentenelektronica-toepassingen.

Het gebied waar TechLeads oorspronkelijk goed in is, is motorbesturing. Met zijn toonaangevende technologie en rijke ervaring biedt het nieuwe marktkansen voor Qrovo. Van borstelloze motoren, witgoed, elektrisch gereedschap tot wearables, videoverwerking en SSD-schijven, Qrovo komt in verschillende nieuwe segmenten.

De nieuwste PAC5527 is nu beschikbaar met de volgende specificaties: