Huis > Nieuws > Samsung Galaxy Fold 2-belichting: model SM-F700 kan een verticaal vouwscherm gebruiken

Samsung Galaxy Fold 2-belichting: model SM-F700 kan een verticaal vouwscherm gebruiken

Op 8 november onthulde XDA-editor MaxWinebach op Twitter dat het Samsung Galaxy Fold 2-model SM-F700 is, dat een nieuw ontwerp heeft.

MaxWinebach heeft de details van de Galaxy Fold 2 niet bekendgemaakt. Samsung heeft echter eerder een verticale vouwschermoplossing aangetoond op de Samsung Developer Conference 2019. Er wordt gespeculeerd dat de oplossing kan worden toegepast op de Galaxy Fold 2.

De verticale opvouwbare mobiele telefoon is enigszins vergelijkbaar met de traditionele flip mobiele telefoon. Volgens de officiële video uitgebracht door Samsung, krimpt de mobiele telefoon met opvouwbaar scherm automatisch en past het de inhoud van het scherm aan wanneer het wordt ingeklapt.

Eerder zei Gao Dongjin, hoofd van de IM-businessunit van Samsung, dat het volgend jaar de productie van mobiele telefoons met opvouwbaar scherm zal verhogen en de releasetijd van de volgende generatie mobiele telefoons met opvouwbaar scherm op het juiste moment zal aankondigen.

Het is wel verstaan ​​dat Samsung's eerste opvouwbare mobiele telefoon GalaxyFold officieel zijn eerste verkoop vandaag om 10 uur opende, de Nationale Bank-versie van de prijs van 15.999 yuan. Minder dan 5 minuten na de verkoop was het uitverkocht in de online winkel van Samsung, Jingdong, Tmall, Suning Samsung officiële vlaggenschip mobiele winkel, populaire populariteit. Het lijkt erop dat de Galaxy Fold 2 ook vanzelfsprekend is!