Huis > Nieuws > TÜV Rhein en Eyesafe zullen gastheer zijn voor de elektronicafabrikant Blu-ray Summit

TÜV Rhein en Eyesafe zullen gastheer zijn voor de elektronicafabrikant Blu-ray Summit

De Senaat van Californië en het Parlement hebben unaniem de Blu-ray-resolutie SCR 73 van Californië aangenomen. In dit verband prees TÜV Rheinland Californië voor het erkennen van de vraag naar Blu-ray-oplossingen van fabrikanten van consumentenelektronica.

TÜV Rheinland en Eyesafe zullen gezamenlijk de "Blu-ray Summit" organiseren op 29 oktober, gericht op grote fabrikanten van consumentenelektronica en leveranciers van componenten wereldwijd.

De top zal worden gehouden als een webinar om de impact van high-energy zichtbaar (HEV) Blu-ray op gezondheid, oogveiligheidsnormen, oplossingen en certificering te promoten.

Keulen en Beijing - (BUSINESS WIRE) - Vandaag, na de officiële goedkeuring van de "Blu-ray-resolutie" in Californië, de toonaangevende onafhankelijke externe test- en certificeringsinstantie TÜV Rheinland Group (hierna "TÜV Rheinland" genoemd) ) kondigde aan dat dit op 29 oktober 2019 zal gebeuren, de elektronicafabrikant Blu-ray Summit werd gehouden.

De California Blue Resolution SCR 73 identificeert gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door langdurige blootstelling aan hoogenergetisch blauw licht van elektronische apparaten en beveelt mensen aan beschermende maatregelen en oplossingen te overwegen. De resolutie werd voor 70% gestemd over de Senaat van Californië en het parlement.

TÜV Rheinland zal samenwerken met Eyesafe, een leider in digitale gezondheid en veiligheid, en een wereldwijd gerenommeerde optometrist en oogheelkundige organisatie, de Vision Health Advisory Council, om toekomstige industriestandaarden te helpen ontwikkelen. Kalyan Varma, wereldwijd vice-president van TÜV Rheinland Electrical Products Services, zei: "We zijn zeer verheugd over de goedkeuring van de" Blu-ray-resolutie "en Californië is de eerste die problemen met de gezondheid van Blu-ray identificeert en oplossingen vindt die cruciaal voor de gehele consumentenelektronica-industrie. Op 29 oktober werd een netwerktop gehouden voor wereldwijde fabrikanten. "

“Omdat Californië de eerste in de Verenigde Staten en zelfs wereldwijd is om zich te concentreren op de uitstoot van giftige stoffen en wettelijk toezicht, hebben we de wetgevers in Californië opnieuw het voortouw genomen om het Blu-ray-probleem op te lossen en mensen over de hele wereld op te roepen om zich te concentreren over de negatieve gezondheidseffecten van het vertrouwen op elektronische apparaten. "Kalyan Varma zei:" Dit initiatief in Californië is erg belangrijk voor de elektronica-industrie. Daarom hebben we besloten om samen met onze partner Eyesafe een wereldwijde netwerktop te organiseren. kennis van Blu-ray en bespreek oplossingen en certificeringen voor leiders in de elektronica-industrie. Om de gezondheid van consumenten te beschermen. "

"We kijken ernaar uit om samen met Eyesafe en de Vision Health Advisory Council een webinar te hosten om de fabrikanten van originele apparatuur (OEM's) en leveranciers van originele fabrikanten (ODM) op het gebied van consumentenelektronica te begeleiden." Liu Xiqiang, directeur van TÜV Rheinland Ergonomie Technology Center Said.

De netwerktop vindt plaats voor OEM's en ODM's van consumentenelektronica. Het zal worden gehouden om 07:00 en 17:00 op 30 oktober, Beijing tijd. Deelnemers ontvangen een gratis technische handleiding over hoe u uw visie in het digitale tijdperk kunt beschermen, met geavanceerde oplossingen voor Blu-ray- en display-industrie.