Huis > Nieuws > TSMC vice-woordvoerder Sun Youwen gaat met pensioen, Gao Menghua neemt het over

TSMC vice-woordvoerder Sun Youwen gaat met pensioen, Gao Menghua neemt het over

Op 27 december zal Sun Youwen, de waarnemend woordvoerder van TSMC en senior directeur van de divisie Corporate Information en Corporate Relations, volgens het Central News Agency met pensioen gaan. TSMC's public relations afdelingsmanager Gao Menghua nam het over. Gao Menghua was adjunct-algemeen directeur van de marketing- en public relations-afdeling van IBM. .

Het is wel verstaan ​​dat Sun Youwen 17 jaar bij TSMC heeft gewerkt. In oktober van dit jaar kondigde TSMC-president Wei Zhejia het nieuws aan over het pensioen van Sun Youwen aan het einde van het jaar. Hij wees erop dat Sun Youwen het "gezicht" van TSMC is. Als kanaal voor de externe communicatie van TSMC, "kan er absoluut van worden gezegd dat ze een uitstekende vrouw is in Taiwan en de wereld. Ze heeft een zeer succesvolle communicatie tot stand gebracht voor TSMC".

Sun Youwen zei destijds dat werken bij TSMC een glorie was. Na 17 jaar werken leek de eerste werkdag gisteren. Elk van de afgelopen 66 winstconferenties was een uitdaging, met nieuwe vragen om te beantwoorden. Vertel in deze positie niet alleen de waarheid, maar vertel ook de waarheid, zelfs als u met pensioen wilt gaan, bent u nog steeds aan het leren.