Huis > Nieuws > De wafelgieterij van Taiwan heeft in oktober goede resultaten geboekt en kijkt uit naar verschillende seizoenen

De wafelgieterij van Taiwan heeft in oktober goede resultaten geboekt en kijkt uit naar verschillende seizoenen

Wafer gieterijen TSMC, UMC en 's werelds geavanceerde oktober-inkomsten stegen samen met september, respectievelijk met 3,8%, 34,73% en 4,99%. Onder hen bereikte UMC een nieuwe maandelijkse high en TSMC schreef de op een na hoogste. De geavanceerde prestaties van de wereld zijn drie maanden hoog. Vooruitkijkend naar het vierde seizoen, is de geavanceerde houding van de wereld conservatiever dan de andere twee.

De omzet van TSMC bedroeg in oktober NT $ 10,04 miljard (dezelfde eenheid), een stijging van 4,4% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De geaccumuleerde omzet voor de eerste tien maanden van 2019 bedroeg ongeveer 858,78 miljard yuan, een stijging van 1,8% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De optimistische orders van 7 nanometer van TSMC zijn vol, de mobiele telefonie groeit sterk, high-performance computing en voertuigprestaties verbeteren gestaag en de omzet zal naar verwachting een nieuw tijdperk bereiken.

De omzet van UMC bedroeg in oktober 14.587 miljard yuan, met een jaarlijks groeipercentage van 15,98%. De geaccumuleerde omzet van januari tot oktober bedroeg 120,939 miljard yuan, een jaarlijkse daling van 5,75%. UMC verwacht te profiteren van de lay-out van klanten voor communicatie en nieuwe producten op het gebied van computers en om de voorraad aan te vullen, de vraag naar RF-chips, OLED-stuurprogramma's en stroombeheerchips voor 5G mobiele telefoons te verbeteren, in combinatie met de acquisitie van nieuwe fabrieken in Japan , wordt verwacht dat waferzendingen worden verwacht. Verhoogd met 10%, bleven de prestaties gestaag groeien.

'S Werelds geavanceerde omzet in oktober bedroeg 2.456 miljard yuan, met een maandelijkse groeivoet van 4,99% en een jaarlijkse daling van 2,7%. Van januari tot oktober van dit jaar bedroeg de omzet ongeveer 23.408 miljard yuan, een daling van 1,43% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Vooruitkijkend naar het vierde kwartaal, de geavanceerde conservatieve schattingen ter wereld, is het voorraadniveau van de supply chain-inventaris nog steeds hoog, de inkomsten voor een kwartaal zullen licht stijgen met 1% vanaf het derde kwartaal tot een kwartaalreductie van 4,6%, tussen 68-7,2 miljard yuan, voornamelijk kinetische energie is afkomstig van de vereisten van de kleine driver IC (SDDI).