Huis > Nieuws > VS is van plan 1 miljard US dollar toe te wijzen om vervoerders te helpen Huawei-apparatuur uit te roeien

VS is van plan 1 miljard US dollar toe te wijzen om vervoerders te helpen Huawei-apparatuur uit te roeien

Volgens Reuters stelde het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden deze week een tweeledige rekening voor om $ 1 miljard toe te wijzen aan Amerikaanse kleine en landelijke communicatieproviders ter vervanging van de communicatieapparatuur van de Chinese Huawei en ZTE.

De Democratische en Republikeinse leden van het House Energy and Commerce Committee verklaarden gezamenlijk dat het wetsvoorstel het communicatienetwerk van het land zou beschermen tegen buitenlandse rivalen en de zorgen over apparatuur in landelijke gebieden en kleine vervoerders volledig zou wegnemen. Daarnaast zal het Huis van Afgevaardigden op vrijdag lokale tijd een wetsvoorstel houden.

In mei gaf de Amerikaanse president Trump een uitvoerend bevel uit dat Amerikaanse bedrijven verbood om communicatieapparatuur te gebruiken die een bedreiging voor de nationale veiligheid zou kunnen vormen, en vroeg ze overheidsinstanties zoals het ministerie van Handel om ontwerpuitvoeringen in te dienen tegen oktober. Daarna hebben veel grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hun activiteiten met Huawei afgesloten.

Verkopers van kleine apparatuur op het platteland in de Verenigde Staten zijn echter nog steeds sterk afhankelijk van de apparatuur van Huawei en ZTE. De Rural Wireless Less Association heeft gezegd dat een kwart van de leden de communicatieapparatuur van Huawei en ZTE gebruikt.

Het rapport vermeldde ook dat in juni van dit jaar mensen die bekend waren met de zaak tegen Reuters vertelden dat ongeveer 12 landelijke communicatoren in de VS die Huawei-netwerkapparatuur gebruiken, vervangende apparatuur bespreken met Ericsson en Nokia. Matters.

Om deze kleine luchtvaartmaatschappijen te helpen, heeft het Amerikaanse senaatscommissiecomité (Amerikaanse senaatscommissie) in juli ook ongeveer $ 700 miljoen uitgegeven voor vervoerders om apparatuur te vervangen.

De wet van de Tweede Kamer kan leveranciers van apparatuur verder verbieden apparatuur te kopen die gevaarlijk is voor de Verenigde Staten via federale subsidies. Het vereist ook dat de Federal Communications Commission (FCC) assistentie van verschillende vervoerders verleent om verboden apparatuur of diensten te verwijderen.