Huis > Nieuws > Vivo TWS Earphone staat op het punt van debuut: de eerste Qualcomm vlaggenschip draadloze chip

Vivo TWS Earphone staat op het punt van debuut: de eerste Qualcomm vlaggenschip draadloze chip

Op de avond van 4 september wordt de vivo draadloze headset TWSEarphone uitgebracht op 16 september. Qualcomm-officiële Weibo onthulde dat vivoTWSEarphone 's werelds eerste Qualcomm-merknaam draadloze chip is.

Helaas zijn de details over vivoTWSEarphone nog onbekend.

Eerder zei vivo dat vivoTWSEarphone tot doel heeft de ultieme gebruikerservaring in het 5G-tijdperk te verbeteren, de promotie van merkstrategie te versnellen en vivo te helpen bij het bouwen van een volledig verbonden, volledig scenario, volledig interactief intelligent service-ecosysteem.

Het is vermeldenswaard dat vivo ook zijn jaarlijkse vlaggenschip NEX35G op 16 september zal uitbrengen. Dit is 's werelds eerste vlaggenschip van het watervalscherm. Het grootste kenmerk is het watervalachtige visuele effect aan beide zijden van het gebogen scherm.

Kernconfiguratie, vivoNEX35G uitgerust met Qualcomm Xiaolong 855Plus vlaggenschipplatform, met maximaal 12 GB geheugen, 64 miljoen AI drie-shot achteraan, batterijcapaciteit van 4500 mAh, ondersteunt 44 W ultrasnelle flitslading.

Het is vermeldenswaard dat de vivoNEX35G een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting heeft. In de huidige staat van het vlaggenschip mobiele telefoon om de 3,5 mm koptelefoonaansluiting te annuleren, is het ontwerp van de vivoNEX35G zeer waardevol.