Huis > Nieuws > Apple heeft een grote verandering aangebracht in de lensstructuur en steekt de achterste lens niet meer uit?

Apple heeft een grote verandering aangebracht in de lensstructuur en steekt de achterste lens niet meer uit?

De nieuwe iPhone-camera van Apple dit jaar is gebaseerd op het Yuba-arrangement, zelfs de iPhone 11 achter de dubbele camera is nog steeds een matrixarrangement. Hoewel Apple dit jaar de cameraprestaties sterk heeft verbeterd, kan het nog steeds niet ontsnappen aan de slogan van netizens. Er wordt gezegd dat er, net als een gasfornuis, een scheermes is, en zonder uitzondering zijn de appels die overgeven voor het nastreven van kunstlook zo lelijk. Drie schoten aan de achterkant.

Afgezien van de drie-shot, de lens van Wannian is ook een hartziekte die fruit poeder het hele jaar rond heeft geduurd. Dit controversiële ontwerp kan in de toekomst veranderen. In een nieuw vrijgegeven patentdocument wordt vermeld dat Apple een lensstructuur ontwikkelt die vergelijkbaar is met een spiegelreflexcamera, waarvan wordt verwacht dat deze de lenshoogte vermindert en het beeldeffect verbetert.
Volgens AppleInsider noemde Apple een andere structuur dan de huidige lens van mobiele telefoons in het nieuwste patentbestand. Vanwege de beperkte grootte van het lichaam is het moeilijk om een ​​groot aantal lens- en noksystemen in een enkele lens te gebruiken. Deze nieuwe technologie zal het lichtgevoelige element en de werkelijke camerapositie 90 graden loodrecht op de twee maken door het prisma uit te breiden. De afstand tussen de mensen vermijdt dat de lens uitsteekt door het stapelen van de componenten.

De gepatenteerde technologie neemt respectievelijk drie of vijf lensstructuren aan en kan ook een opnameafstand van ongeveer 80-200 mm van de equivalente brandpuntsafstand van de full-frame camera opleveren. PhoneArena is van mening dat deze technologie naar verwachting betere resultaten zal opleveren voor de telelens van Apple, terwijl de lens wordt vermeden om het probleem op te lossen dat door de jaren heen door fruitpoeder wordt bekritiseerd.

Het is niet eenvoudig om de lensstructuur te wijzigen. Immers, de overgrote meerderheid van fabrikanten van mobiele telefoons geniet nog steeds van de CMOS, niet om de CMOS met hogere pixels te upgraden, een groter diafragma te bieden of om hun eigen native camerasoftware te polijsten. Met AI wordt bedoeld om te verfraaien, als Apple het bestaande lensstructuurontwerp echt kan veranderen, dan is het in de toekomst zeker een voordeel om te concurreren met het Android-kamp.