Huis > Nieuws > Qualcomm introduceert 7nm Process 5G SoC Processor, Lu Weibing: Red Rice Starter

Qualcomm introduceert 7nm Process 5G SoC Processor, Lu Weibing: Red Rice Starter

Op IFA 2019 heeft Qualcomm de introductie aangekondigd van een 7-serie 5G SoC-processor met een procestechnologie van 7nm, wat het eerste native geïntegreerde geïntegreerde 5G-basisband mobiele platform zal zijn, commercieel verkrijgbaar in Q4.

Qualcomm zei dat het Snapdragon 7-serie 5G mobiele platform een ​​SoC-systeem-op-chip zal zijn, geïntegreerd met 5G-functies, die alle belangrijke regio's en frequentiebanden ondersteunen. Dit is het eerste 5G geïntegreerde mobiele platform aangekondigd door Qualcomm in februari van dit jaar, dat is in het tweede kwartaal van dit jaar. Steekproef aan de klant.

12 fabrikanten en merken van mobiele telefoons, waaronder OPPO, Realme, Redmi, vivo, Motorola, HMD Global, LG Electronics zullen het geïntegreerde Snapdragon 7-serie 5G-platform inzetten op toekomstige 5G-mobiele telefoons en zullen in het vierde kwartaal van start gaan. Commercieel beschikbaar.

Nadat Qualcomm de 7-serie 5G SoC-processor heeft vrijgegeven, Lu Weibing, de president van Redmi, zojuist vermeld op Weibo, Redmi Global __, in combinatie met de verklaring van Redmi Guanwei, suggereert Lu Weibing sterk dat Redmi Mobile Qualcomm 7-serie 5G SoC zal lanceren processor.

Het is echter interessant om op te merken dat de eerste Qualcomm 7-serie 5G-processor meer is dan een rode rijstfamilie. OPPO vice-president Shen Yiren suggereert ook gek dat het Qualcomm's 5G SoC-processor zal lanceren.