Huis > Nieuws > T-Mobile, Sprint-fusie krijgt overeenstemming tussen Texas en Nevada

T-Mobile, Sprint-fusie krijgt overeenstemming tussen Texas en Nevada

Nadat Mississippi en Colorado instemden met de fusie van T-Mobile en Sprint, hebben de advocaten van Texas en Nevada ook losjes verklaard dat ze een overeenkomst met T-Mobile hebben bereikt en zich niet langer zullen verzetten tegen de fusie van de twee bedrijven.

Texas procureur-generaal Ken Paxton zei dat T-Mobile in de overeenkomst overeenkwam dat het de kosten van draadloze toegang voor Texas-mensen niet binnen 5 jaar na de fusie zou verhogen, en dat 5G-netwerken in heel Texas zouden worden opgezet, ook in afgelegen gebieden.

Texas trad in augustus toe tot het anti-T-Mobile, Sprint fusiekamp georganiseerd door New York en Californië. Hij zei dat de eerste bezwaren waren om Texas-mensen te beschermen tegen hoge prijzen en om ervoor te zorgen dat inwoners van zowel stedelijke als landelijke gebieden toegang hebben tot goede diensten.

Paxton wees erop dat hij een verplichting heeft om consumenten te beschermen, en de overeenkomst met T-Mobile heeft ervoor gezorgd dat de kosten van het gebruik van draadloze netwerken door Texas-mensen niet zullen stijgen, en dat ze ook hoogwaardige 5G-netwerken zullen krijgen en zullen bijdragen aan Texas ' economische ontwikkeling.

Advocaat-generaal Aaron D. Ford uit Nevada zei dat de overeenkomst met T-Mobile ervoor zorgt dat 5G-diensten in Nevada binnen 6 jaar 83% van de landelijke gebieden bereiken en beschikbaar zijn voor 94% van de bevolking. Bovendien is het mobiele laadplan voor 6 jaar $ 15 voor 2 GB gegevens en $ 25 voor 5 GB gegevens, en het gegevensgebruik zal binnen vier jaar worden herzien.

Sprintregisseur Marcelo. Marcelo Claure tweette ook dat de aanklagers van Nevada maandag een verklaring hebben afgegeven dat ze verder zijn gegaan dan het creëren van een nieuwe T-Mobile en grote voordelen zullen bieden voor consumenten overal.

Zelfs als Texas en Nevada niet langer tegen zijn, staan ​​de twee bedrijven nog steeds onder druk van 14 staten, waaronder New York, Californië en Connecticut.

New York State Attorney General Letitia James is van mening dat de door T-Mobile voorgestelde overeenkomst geen oplossing biedt voor concurrentiebeperkende zorgen en de fusie van twee grote luchtvaartmaatschappijen zal de concurrentie op de hele mobiele markt verminderen, wat slecht is voor consumenten, werknemers en innovatie . De procureur-generaal zal aanklagen.

Volgens het "CNET" -rapport zullen de anti-T-Mobile- en Sprint-fusiezaken onder leiding van New York en Californië op 9 december aan het proces deelnemen.