Huis > Nieuws > 'S Werelds geavanceerde omzetgroei van het derde kwartaal met 3%, conservatieve vooruitzichten voor het vierde kwartaal

'S Werelds geavanceerde omzetgroei van het derde kwartaal met 3%, conservatieve vooruitzichten voor het vierde kwartaal

Volgens het Central News Agency, vandaag (31), de wereldwijde geavanceerde financiële conferentie, werd het winstverslag over het derde kwartaal tijdens de vergadering aangekondigd. Uit het financiële rapport blijkt dat de geavanceerde operaties van het derde kwartaal ter wereld stabiel waren, met een omzet van ongeveer 7,127 miljard Taiwanese dollar (dezelfde hieronder), een stijging van 3% ten opzichte van het tweede kwartaal, en de prestaties waren in lijn met de verwachtingen.

Volgens het financiële rapport, profiteerden van de groei van de prestaties van de energiebeheerschip, namen de prestaties van IC's met kleine stuurprogramma's met 65% toe, waardoor de impact van de achteruitgang van de prestaties van IC's met grote stuurprogramma's werd verlicht. 'S Werelds geavanceerde nettowinst na belastingen bedroeg 1.496 miljard yuan, een lichte stijging ten opzichte van het tweede kwartaal. %.

Voor het vierde kwartaal zei de voorzitter van de raad van bestuur dat vanwege het hoge voorraadniveau in de toeleveringsketen het bedrijf het vierde kwartaal conservatief beschouwde en schatte dat de omzet in het vierde kwartaal varieerde van 6,8 tot 7,2 miljard yuan, vergeleken met de derde kwartaal. Het zal schommelen tussen 1% en 5%.

De voorzitter van de raad van bestuur zei dat het groeimomentum in de tweede helft van het jaar voornamelijk gebaseerd is op power management chips. Geschat wordt dat het percentage met twee cijfers jaar na jaar zal toenemen. De driver-IC's van grote en kleine afmetingen zullen zwakker zijn vanwege de verteerde inventaris door klanten en de capaciteitsaanpassing van het bedrijf.